Melania Trump, ”Prima Doamnă” a Americii. Viața sa și secretul descoperit de presă

Melania Trump este noua ”Prima Doamnă” a Americii după ce soțul ei, Donald Trumo a câștigat alegerile prezidențiale din SUA.

Melania Trump (fosta Knauss) este un fotomodel de origine sloveniană în vârstă de 45 de ani. Este căsătorită cu Donald Trump de 11 ani. Se pare că doamna Trump a fost înainte să-l cunoască pe magnat amanta mai multor bogătași americani, conform Daily Mail.

Melania Trump, născută ca Melanija Knavs, nume germanizat ca Melania Knauss, a copilărit într-un jalnic bloc comunist din orașul Sevnica, din spațiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito.

Tatăl Melaniei Trump, Viktor Knavs, a fost membru în Partidul Comunist al Sloveniei și se ocupa cu vânzarea de automobile construite de fabricile de stat. Amalika Ulcnik, mama Melaniei, provenea din satul Raka lucra la o fabrică de confecții pentru copii din orașul Sevnica. Melania mai are o soră și un frate mai mare, ambii vitregi.

Remarcată ca fotomodel

Melania Trump s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar un an mai târziu avea să pozeze pentru Stane Jerko, unul dintre fotografii renumiți din lumea modei din Slovenia. La vârsta de 18 ani, Melania a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano.

Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului. A apărut pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper's Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia).

În anul 2000 a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și a semnat un contract cu agenția de modeling finanțată de Donald Trump.

Cum l-a cunoscut pe Donald Trump

Melania și Donald s-au cunoscut la o petrecere ținută în New York, după Săptămâna Modei, în toamna anului 1998. Donald Trump avea, atunci, 52 de ani iar Melania Krauss doar 28. Era tot ceea ce își dorea Donald: o brunetă înaltă, frumoasă, cu picioare lungi, potrivit click.ro.

La acea petrecere, Donald Trump venise însoțit însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera până la toaletă pentru a putea avea câteva minute în compania frumoasei brunete.

Melania a pozat goală în anul 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului. Din acea zi, viața ei s-a schimbat radical.

După ce s-au logodit în 2004, cei doi s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Petrecerea a avut loc la domeniul miliardarului Mar-a-Lago care are o suprafață de 1.6 kilometri pătrați. A purtat o rochie creată de Christian Dior în valoare de 200,000 de euro.

În 2006, Melania a dat naștere unui băiat, numit Barron William Trump. Donald a sugerat primul prenume și Melania numele său mijlociu. Micul Barron a avut propria cameră în celebrul Trump Tower din Manhattan. El juca golf cu tatăl său și este, de asemenea, vorbitor fluent în limba Slovenă și în franceză.

Secretul imigrantei Melania Trump

Melania Trump a lucrat ilegal în Statele Unite între 10 septembrie şi 15 octombrie 1996, potrivit unor documente şi contracte obţinute de agenţia Associated Press.

Actele arată că soţia candidatului republican la Casa Albă a muncit şi a fost plătită în perioada menţionată, deși nu avea viză de muncă.

Melania Trump a avut în acele două luni 10 contracte de modeling pentru care a câştigat puţin peste 20.000 de dolari.

Dezvăluirile au fost făcute cu doar trei zile înaintea alegerilor prezidenţiale, dar nu au avut impactul scontat, deși unele dintre cele mai importante teme din campania sa sunt oprirea imigraţiei ilegale şi a muncii la negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel