ZOOM, schimbare PROFITABILĂ pentru utilizatori

Datorită faptului că aplicația Zoom a fost tot mai folosită în ultimele luni, reprezentanții companiei au venit cu o îmbunătățire major pentru utilizatori.

Aplicația Zoom a anunțat un sistem care permite oamenilor să plătească pentru „experiențele online”. Numită OnZoom, noua platformă spin-off se lansează în versiune beta în sistem live, pentru evenimente online de fitness, muzică și artă. Zoom a spus că a „adăugat funcții de descoperire și generare de bani” pentru versiunile online ale „evenimentelor tradiționale”.


Astfel, biletele pot fi vândute pentru evenimente cu până la 1.000 de participanți. Această nou funcție plasează aplicația într-un segment de piață disputat de  platformele de streaming live importante, cum ar fi Twitch și YouTube. Joseph Evans, șeful tehnologiei Enders Analysis, a precizat: „Oamenii fac sesiuni de reiki online, yoga online, consultații medicale prin apeluri video”. În versiunea Beta, inițială este pentru utilizatorii din SUA, evenimentele sunt promovate pe site la prețuri de 50 de dolari, dar și gratuite.

Compania a declarat că OnZoom a fost direct inspirat de creșterea bruscă a companiilor care au început să folosească aplicația Zoom, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Printre partenerii de lansare se numără WW, fostul Weight Watchers, care va folosi sistemul pentru atelierele sale virtuale. S-a crezut că tehnologia este un obstacol major în desfășurarea online a activităților, dar, printre altele, a dovedit că activitățile online pot funcționa online în timpul pandemiei, a spus un reprezentant Zoom, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel