Zodii. Voropchievici: Ce talisman îți aduce noroc

Zodii
Zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, sâmbătă, la „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, ce talismane ne poartă noroc, în funcție de zodia pe care o avem.

Acesta afirmă că talismanele nu se afișează ostentiv, pentru că ele sunt benefice chiar și atunci când le purtăm cu discreție.

"Dacă ești berbec și ai găsit o cheie, ai deschis toate ușile reușitelor. Dar, la fel de bine poți să porți o piatră semiprețioasă, un jasp roșu. Acest roșu care vine peste un Berbec e contrar față de ținută, talismanul vine să te tempereze. Taurului îi face bine o amuletă cu trei bănuți. Poți să-ți faci un pandantiv cu cifra 7 la mijloc. Gemenii să aibă un set cu două zaruri. Dar, la fel de bine, există în magazinele de bijuterii o bufniță. Bufnița este simbolul inteligenței, a deșteptăciunii. Mai e și mărul", a spus Mihai Voropchievici.

Cu privire la rac, să poarte o gărgăriță, leul un pandantiv cu soare, cristale colorate. „Pentru că Fecioara se deoache și singură, trebuie să poarte 'ochiul protector'. o ramură sau o ghindă”, a spus numerologul.

„Balanțele, pentru că sunt zodii de aer, să poarte ca talisman reprezentarea unei păsări colibri, a unui fluture sau rândunici. Scorpionul să poarte un șarpe, o potcoavă sau o piatră care se numește malachit. Ancora e fantastic de benefică pentru Săgetător atunci când vrea stabilitate, căsătorie, familie”, a precizat Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel