ZODII. Ei sunt "ciudații" zodiacului

Rodica Mitu / 06 Martie 2018 / 22:59

Unele semne zodiacale acum râd, acum plâng.  

Taur

Taurul încalcă mereu regulile doar de dragul de a o face. Ai putea spune despre el că e un răzvrătit, însă în realitate e doar un mod de a atrage atenția asupra lui. E o persoană altruistă, dulce și blândă, care va face tot posibilul să-ți facă viață mai frumoasă. Problema sa e că nu suportă banalitatea și tocmai de aceea se poartă ciudat uneori.

Rac

Este o zodie fără de care viața nu ar mai fi la fel de frumoasă. Nativul acesta enervant de sensibil este și cel care îți aduce cele mai mari bucurii. Pentru că oricât de ciudat ți s-ar părea la un moment dat, nu vei putea să nu îl adori atunci când te va răsfăța așa cum nimeni altcineva nu știe să o facă. Ușor aerian, dar foarte glumeț, te va face să razi cu gura până la urechi și să te simți minunat, încât să nu îl mai lași niciodată să plece.

[citeste si]

Pești

Se spune că trăim într-o epocă în care oamenii buni nu sunt apreciați, ba chiar sunt considerați ciudați, notează ele.ro. Este și cazul nativului Pești, care își pune sufletul pe tavă. Bunătatea lor izvorăște dintr-o inimă curată, iar puțini sunt cei care înțeleg cum poate o persoană să fie atât de generoasă și de loială.