ZODII care NU își găsesc marea dragoste

Rodica Mitu / 07 Martie 2018 / 16:46 Salveaza PDF Comentarii

Iubesc, dar niciodată la intensitate maximă, întrucât nu au norocul să întâlnească acea persoană deosebită.

Berbec

Berbecul e atât de plin de energie și de avânt, încât nu are răbdare să aștepte după marea iubire. Sunt șanse să se căsătorească de foarte tânăr și în felul acesta să rateze orice șansă spre dragostea perfectă. Când va realiza că nu mai poate face nimic în acest sens, va trăi o adevărată dramă sufletească.  

Săgetător

Săgetătorul trece fluierând pe lângă marea dragoste. Și nu o dată, ci de cel puțin două ori în viață. Habar n-are când și-a întâlnit persoana predestinată și, aiurit cum e, merge mai departe. Trăiește însă cu regretul neîmplinirii, pentru că este conștient că iubirea nu e așa cum o simte în prezent, ci are ceva supranatural, iar el tocmai după acest sentiment tânjește mereu.

[citeste si]

Vărsător

Trec șansele pe lângă Vărsător și el habar nu are. E boem din fire și nici nu realizează că, de fapt, a avut la un moment dat alături persoana perfectă, dar cu stilul său aiurit a îndepărtat-o, potrivit ele.ro. Visează să i se dea inima peste cap, să trăiască intens, să se bucure de iubirea puternică și infinită, dar jumătatea sa nu își mai arată chipul, iar el nu are curajul să lupte pentru iubirea sa.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26