Zodiacul coronavirus

Așa cum era de așteptat, în mediul online circulă o mulțime de glume pe seama coronavirusului, a face haz de necaz fiind în obișnuința neamului, așa că nu surprinde că a apărut și Zodiacul coronavirus.

Zodiacul coronavirus

Berbec – Depinde cu cine te bați, dar dacă te bați cu doctorii, ești ok, că nosocomialele noastre sunt mai puternice decât un amărât de coronavirus.

Taur – La cât / cum / ce mănânci tu, să zici mersi că nu te-au prins când mâncai liliacul ăla de la care a plecat toată epidemia.

Gemeni – Una din personalitățile tale sigur va vrea să iasă din carantină și sintagma ”vocile m-au obligat” este bună oricând.

Rac – Ai zero șanse să te îmbolnăvești, tu stăteai în casă și te ascundeai de lume de dinainte să fie jmecherie printre toți hipsterii.

Leu – Poate dacă ai tu chef să îl iei pe virus, cine e virus ăsta, al cui e, te știe el de undeva sau cum?

Fecioară – Tu ai inventat instrucțiunile alea cu spălatul pe mâini de 365 de ori PE ZI. MULȚUMIM MULT!

Balanță – Printre cele trei relații secrete, două concubinaje, patru aventuri și relația oficială, cineva sigur are coronavirus. Dar oare cine?

Scorpion – Faptul că știi ce sunt SARS, MERS și COVID-19 nu ne duce deloc la gândul că tu le-ai fabricat în laborator ca să te răzbuni pe nu știu cine.

Săgetător – Salut, lumea se confruntă acum cu un soi de răceală și s-ar putea să nu poți să pleci decât în Groenlanda, dar e ok că era pe lista ta oricum. Plus că acolo nu a ajuns coronavirusul. Sau orice altceva.

Capricorn – Stai să vezi când se prind masele că urmează altele și mai nasoale, tu adună informațiile și așteaptă momentul bun să le dai vaccinul.

Vărsător – Ești în Diablo, pe Hell, Paladin level 78, nu te atinge nimic, ești invincibil.

Pești – Doamne ferește!

Sursa: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel