EXCLUSIV  ZODIA de TREI ori avertizată în săptămâna următoare. Atenționarea astrelor: Fă ceva, spune că nu mai poți

foto Pixabay/Horoscop săptămânal
foto Pixabay/Horoscop săptămânal

Nativii unei zodii sunt avertizați de astre. 

Nativii zodiei Fecioară sunt avertizați de astre în săptămâna care urmează. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, atrage atenția cu privire la colegi, la sănătate, dar și la relațiile vechi. Va fi o săptămână încărcată și complicată de pe 28 iunie până în 4 iulie. Norocul vine cu Venus pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară, care ”vă mai ajută”, după cum a subliniat Daniela Simulescu. 

”Marte la voi este în casa a XII-a, unde intră și Venus, care vă mai ajută, dar Marte, când va face opoziția cu Saturn, în primul și-n primul rând, vă obligă să mai renunțați la proiectele pe care le aveți la serviciu. Nu le puteți face pe toate, pe bune acum! Din când în când, e bine să treacă un Marte prin casa a XII-a și să vă zică: spune că nu mai poți, victimizează-te, fă ceva! Trebuie să mai renunțați la volumul de muncă sau să fiți mai eficienți.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru cei născuți în semnul zodiei FECIOARĂ. ”Atenție la tot ce înseamnă relație cu colegii.” a mai spus astrologul pentru nativii Fecioară, care sunt sfătuiți și cu privire la sănătate: dacă apar simptome legate de probleme de sănătate, apelați la medicul specialist. 

”Cu cât trageți mai mult de trecut, cu atât vă doare mai mult, fie că e vorba de relație sau de o prietenie” mai transmite astrologul. 

Nu uitați să ascultați horoscopul atât la semnul zodiacal dat de data nașterii, cât și ascendent. Ascultă horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie: 

Săptămâna pare să fie una grea pentru toate zodiile. 

Nici pentru nativii Taur veștile nu sunt mai bune: "Acolo unde vă găsiți durerea, acolo vă găsiți și fericirea săptămâna aceasta și aș vrea să vă gândiți în primul rând în familie, că acolo unde oamenii trec prin momente grele, acolo găsiți și o conexiune autentică între voi și părinți, între voi și rude. Dacă se întâmplă un lucru care nu vă priește, poate în sănătate, la serviciu... unde Marte vă provoacă, acolo unde doare cel mai tare săptămâna ce urmează, acolo e și bucuria cea mai mare.” Vezi continuarea AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel