EXCLUSIV  ZODIA cu Venus și Marte în semnul ei. ”E VIS. Frumos!”

foto Pixabay/ HOROSCOP ZODII
foto Pixabay/ HOROSCOP ZODII

O zodie este susținută de Venus și de Marte în perioada următoare. 

”Venus și Marte sunt în semnul vostru. E vis! Frumos! Venus mai are o perioadă bună de stat în semnul vostru, Marte stă până-n 15 septembrie. Eu, în locul vostru, aș începe să-mi schimb look-ul, să văd cum mă îmbrac, cum mă încalț, să văd ce este vechi, să arunc și să las loc la altele. Încercați noi stiluri. E o perioadă foarte bună în care să aveți grijă de propria persoană. Cu Marte în casa întâi, e bună mișcarea. Dacă ne uităm, Jupiter se întoarce în casa a șasea, unde este și Saturn, și această alăturare o să vină cu foarte multe frustrări la locul de muncă. Când frustrările sunt foarte mari și nu știți să gestionați furia, vă veți certa cu oamenii. Așa că mai bine, cu Marte în casa întâi, faceți mișcare, vă puteți plimba pe plajă, alerga, mergeți la sală, dansați” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară.

”Dacă reușiți să faceți mișcare și să nu deveniți agresivi, energia lui Marte poate fi folosită constructiv, vă dă curaj, unul bun” a mai spus astrologul. 

Vezi mai mult în emisiunea despre horoscopul 26 iulie - 1 august: 

Influența lui Lilith în Gemeni

Odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni, astrologul DCNews Daniela Simulescu a venit cu mai multe previziuni: ”Iată ca în sfârșit a venit momentul emisiunii despre Lilith în Gemeni. Lilith în Gemeni se află în perioada 18 iulie - 15 aprilie, deci de pe 18 iulie 2021 până pe 15 aprilie 2022, Lilith se va afla în Gemeni. (...) Între 18 iulie și 15 aprilie 2022 Lilith se află în Gemeni și bineînțeles, punctul opus este în Săgetător. Și o să fie un tranzit delicios, pentru că la un moment dat o să facă conjuncția cu Nodul Nord în Gemeni și careul cu Neptun ca să fie treaba treabă. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre informații, despre curiozitate, despre comunicare, despre joacă, despre drumuri, despre presă, despre mass-media, despre energia aerului, drumuri și alte chestii. Vorbim despre educație la nivelul nostru, educație să înțeleagă tot poporul. Asta ca să fie treaba treabă", a explicat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel