EXCLUSIV  Zodia care nu scapă de trecut. Astrolog DCNews: Vor reapărea în viața lor. Atenție să nu...

Denisa Zamfir / 10 apr 2019 / 23:27 Salveaza PDF Comentarii
Zodia care nu scapă de trecut
Descriere foto: Zodia care nu scapă de trecut

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019,  pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să fie foarte atent la ce va face.

Săptămâna 8 - 14 aprilie. Berbecii vor avea momente în care se vor gândi la ceea ce fac, care este rolul lor. În săptămâna 8 - 14 aprilie, Luna va fi în Taur, iar ei vor trebui să se gândească la tot ce au planificat. E nevoie de a pune pe hârtie, de a așeza și de a pune cărămidă cu cărămidă. Îi ajută și guvernatorul lui Marte, care este în Gemeni, să discute, să comunice. Prea mult câteodată. Atenție să nu săriți peste colegi, peste persoanele dragi, să nu dați replice prea tăioase. 

Săptămâna 8 - 14 aprilie. În tot ceea ce privește sectorul amoros, pentru Berbeci, avem în continuare o conjuncție Venus-Neptun în Pești. Îi cam sabotează trecutul. Se vor gândi la persoane din trecut, vor avea tot felul de amintiri, îi vor visa, dar și persoanele din trecut vor apărea în viața Berbecilor. 

Săptămâna 8 - 14 aprilie. În sectorul socio-profesional, nu au ce își doresc, nu se întâmplă ce își doresc, dar sunt pe calea cea bună. 

Săptămâna 8 - 14 aprilie. Deși apar tot felul de blocaje, nu toate lucrurile trebuie să iasă așa cum vă doriți ca să ajungeți la ele. Mai lăsați visatul, caii verzi pe pereți, încercați să treceți la muncă!

Vezi previziunile pentru toate zodiile în VIDEO


Vezi și: Zodia sfătuită să nu facă un lucru. Astrolog DCNews: Nu vă face bine


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27