Notificare către Wizz Air: Pasager confirmat ulterior cu coronavirus, în cursa din 20 februarie

Compania aeriană Wizz Air a fost notificată de autorități de prezența unui pasager cu coronavirus.

Compania aeriană Wizz Air confirmă că a fost notificată de către autoritățile sanitare românești că pe zborul companiei de la Bergamo la Timișoara din 20 februarie a călătorit un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, informează compania.

Ce spun reprezentanții companiei aeriene

"Wizz Air își urmează protocoalele bine stabilite și este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția situației în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. Echipele de asistență de la sol au recomandări și proceduri clare în vigoare, așa cum sunt prescrise de autoritățile medicale, pentru tratarea acestor cazuri. Securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămâne prioritatea Wizz Air", au declarat reprezentații companiei.

Două cazuri noi de infecție cu coronavirus în România

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătăru a anunțat, vineri, că există două cazuri noi de infecție cu coronavirus, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38 de ani, din Timișoara. „Pe 17 februarie merge o zi la Bergamo, în afara zonei de definiție de caz, iar pe 25 februarie prezintă un prim semn de febrilitate, cu o stare generală alterată, stă acasă, se prezintă la spital pe 27 pentru o evaluare de simptomatologie, i se dă un tratrament și merge acasă în izolare. Astăzi, și testul dânsei a ieșit pozitiv", a spus secretarul de stat, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel