WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi: Surpriza turneului!

WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi. Surpriza turneului!
WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi. Surpriza turneului!

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost presărat cu câteva mari surprize, iar unele dintre acestea au fost produse de adversara pe care Simona Halep o va întâlni în optimile de finală.

Cori Gauff este adversara Simonei Halep din optimile Wimbledon 2019. Tânăra americancă a avut o revenire incredibilă în faţa slovenei Polona Hercog, salvând două mingi de meci în setul doi, mai întâi la scorul de 3-6, 3-5, pe serviciu şi încă una la retur, un game mai târziu, pentru a se impune 3-6, 7-6(7), 7-5.

Prima surpriză a fost atunci când Cori Gauff şi-a învins idolul, pe veterana Venus Williams, cu 2-0! Rezultat incredibil între multipla campioană de la Wimbledon, acum în vârstă de 39 de ani şi micuţa Cori Gauff, care nu are decât 15 ani! Cori "Coco" Gauff câştigase 10 seturi consecutiv la Wimbledon 2019, pornind din calificări şi până la startul partidei din turul trei. Polona Hercog a întrerupt însă această serie excelentă a sportivei americane în vârstă de doar 15 ani, vineri seară.

Citește și: Declarații după meci - Simona Halep. VIDEO - "Acum mă simt mai bine"

Într-un final, Gauff a produs o altă surpriză și în turul 3, învingând-o în trei seturi pe Polona Hercog, scor 3-6, 7-6, 7-5. Astfel, puștoaica în vârstă de numai 15 ani se va duela în optimi cu Simona Halep. Interesant este că sportiva este reprezentată de TEAM8, compania de management sportiv deținută de Roger Federer.

Citește și: Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel