EXCLUSIV  Wiener, deputat USR-PLUS, proaspăt vaccinat, ne-a vorbit despre cea mai periculoasă manipulare anti-vaccinare

Deputatul USR-PLUS Adrian Wiener a vorbit pentru DC News despre experiența vaccinării împotriva Covid-19, dar și despre teoriile conspiraționiste care circulă în mediul online. 

Deputatul USR-PLUS Adrian Wiener, medic la SJU Arad, s-a vaccinat astăzi.

Contactat de DC News, Adrian Wiener a mărturisit că se simte bine și că simt „puțin disconfort” la locul vaccinării. „Durere e mult spus.”, a completat deputatul.

Deputatul USR-PLUS a precizat că „e bine organizat la Centrul de vaccinare de la noi. Este o evaluare clinică inițială, apoi observare de 15 minute. Sper să se mențină pe termenul lung această tactică.”

Wiener, despre formele de manipulare anti-vaccinare

Întrebat care consideră că este cea mai periculoasă formă de manipulare anti-vaccinare ce circulă pe social media, Adrian Wiener a spus că „periculoase sunt multe. E un pachet, ele funcționează într-un pachet.”

Totuși, deputatul USR-PLUS a menționat teoriile legate modificarea ADN-ului, care spun că vaccinul anti-Covid-19 „ar modifica ADN-ul, deci ar avea consecințe pe termen lung asupra sănătății umane.”

„Câte zeci de mesaje și amenințări am primit!”, ne-a mai spus Wiener, precizând că reacțiile anti-vaccin sunt mai mult emoționale decât raționale.

„Sunt lucruri ușor de demontat rațional. Reacțiile sunt emoționale, rar cred că e un subiect care să genereze atâta ură, emoție...”, a subliniat deputatul. 

De asemenea, deputatul USR-PLUS Adrian Wiener a amintit și de speculația că vaccinul anti-Covid-19 ar fi obligatoriu. „Mi se pare o minciună oribilă! Nu, e!”, a continuat acesta.

Conspirația... fără rațiune

Despre conspirația că s-ar vrea exterminarea unei părți din populație, Adrian Wiener ne-a spus că nu înțelege rațiunea „din spate”.

„În măsura în care sunt mai puțini oameni și forță activă de muncă, evident se prăbușește economia, se prăbușesc activele celor bogați, acțiunile, tot. Nu înțeleg care e rațiunea.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel