Vouchere pentru românii care merg în Grecia. Alin Burcea (ANAT): Vânzările au crescut de la acest anunț. Așa ar trebui să facem și noi

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Turiştii care merg nevaccinaţi în Grecia în 2021 vor beneficia de vouchere din partea statului elen. 

Valoarea unui voucher va fi de de 20 până la 30 de euro. Oferta este valabilă începând cu luna mai, când autoritățile elene au anunțat că deschid sezonul, și numai pentru cei care nu s-au vaccinat. Acești bani sunt oferiți pentru a acoperi costul unui test COVID, necesar la trecerea frontierei. Alin Burcea, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), susține că vânzările de pachete turistice spre Grecia au crescut o dată cu acest anunț.

"Așa ar trebui să facem și noi și orice țară care își dorește turiști străini. Să găsească fel de fel de modalități de a-i atrage în țara lor. De ce să meargă în Turcia și să nu meargă în Grecia? Își spun grecii. Fiecare țară este datoare să își aducă turiști în țară și să găsească diverse modalități. O alta ar fi anunțul ministrului grec care a spus că primește turiștii din Europa pe bază de vaccin sau test. Iată că Grecia ca și anul trecut este printre primele țări care se gândește la acest aspect.

Vă spun sincer se simte și în vânzări pentru că de la acest anunț vânzările pentru Grecia au crescut. E o țară care este aproape de noi, unde se merge aici în nord la un turism mai ieftin, de 300-350 de euro pachetul, avem Atena, produs cu circuite și insulele care sunt foarte multe. Deci au foarte mare avantaj, au prețuri de la 300 de euro până la mii de euro, iar românii anul trecut, într-un an de pandemie, cred că au fost cam 800.000, deci sunt mulți cei care doresc să meargă în Grecia.", a explicat Alin Burcea la RealitateaPlus. 

VEZI ȘI: Voucher de 20-30 de euro, dacă mergi nevaccinat în Grecia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel