Orban: Am luat măsuri severe, chiar cu riscul de a pierde voturi

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul PNL a luat măsuri dure pentru a limita răspândirea COVID-19, și asta chiar cu riscul pierderii unor voturi la alegerile parlamentare.

Întrebat dacă măsurile anti-coronavirus vor deveni mult mai dure după alegerile parlamentare din 6 decembrie, premierul Ludovic Orban a răspuns:

"Măsurile pe care le luăm nu au legătură cu alegerile. Am luat măsuri severe, chiar cu riscul de a pierde voturi. Am luat măsuri în primă fază care erau aplicabile la nivel local în funcţie de rata de infectare, după care am mai luat un set de măsuri naţionale, care au generat nemulţumire din partea multor români.

A trebuit să luăm aceste măsuri şi iată că ele au reuşit să îşi demonstreze eficacitatea, pentru că suntem în a treia săptămână consecutivă în care suntem relativ la un plafon, iar în săptămâna care a trecut a început să crească numărul de vindecări, ba chiar am avut prima zi în care numărul de vindecări a fost mai mare decât numărul persoanelor care s-au infectat. Măsurile pe care le-au luat au efecte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel