Urmărește emisiunea live


Vosganian - Barna, scandal uriaș în Parlament. Șerban Nicolae, ironie

A fost scandal în Camera Deputaților, generat de controversata arhivă SIPA. 

Varujan Vosganian, deputat ALDE, a spus, în fața Camerei Deputaților, că ”cu SIPA a început tot. Priviți ce se întâmplă din 2016 încoace, (...) îmi manifest regretul că un partid care se revendică al tinerei generații, cum este USR, face apologia structurilor de forță și a încălcărilor drepturilor omului. Această tânără generație reprezentată politic de USR se încolonează în spatele serviciilor de informații, în forma lor perversă, în spatele procuraturii, în forma lor agresivă, și se transformă într-o apologie a încălcării drepturilor omului.”

(w670)

Dan Barna, liderul USR, a afirmat că ”să spuneți că USR, un partid care vine acum din stradă, se aliniază în spatele încălcării drepturilor omului și instituțiilor de forță, este o bătaie de joc a tot ceea ce dvs. și câțiva ca dvs., de aici, din sală, ați reprezentat la un moment dat pentru România. Ați ajuns să vă bateți joc. Sâmbătă le-ați spus acelor amărâți, acelor oameni chemați la miting, că toți sunt infractori, pentru un om ca Liviu Dragnea ați ajuns să le spuneți românilor că toți sunt infractori și că vor fi luați de DNA dacă se ceartă cu vecinul? Este vorba despre bătaia de joc în care ați târât România și despre folosirea unor abilități și a unui talent literar pe care-l aveți pentru a prosti națiunea. Este o rușine. Rușine!”. 

(w670)

”Eu aș fi făcut apel să nu vă înfierbântați, au și securiștii oamenii lor” a început discursul social-democratul Șerban Nicolae. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel