Voiculescu, despre campania de vaccinare anti-COVID: NIMENI nu va SĂRI rândul

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a oferit noi informații despre vaccinul împotriva COVID-19 care va sosi în ţara noastră pe 26 decembrie.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că primul vaccin împotriva COVID-19 va sosi în ţara noastră pe 26 decembrie şi "nimeni nu va sări rândul" pentru a se  vaccina mai devreme decât este prevăzut, transmite Agerpres, citând RFI.

"Prioritatea absolută este în mod evident gestionarea pandemiei şi pregătirea campaniei de vaccinare. Primul vaccin va sosi pe 26, adică practic poimâine (...). Cred că orice relaxare din partea noastră, a tuturor, şi evident orice relaxare din partea autorităţilor ar fi o greşeală, ar fi o greşeală mare acum, în perioada sărbătorilor", a afirmat Vlad Voiculescu.

"Nimeni nu va sări rândul"



"Dar nimeni nu va sări rândul, asta vă pot spune. Primii vor fi cei din personalul medical, cine va fi, nu pot să vă spun în acest moment, dar personalul medical are prioritate, nu politicienii, nu oricine altcineva", a spus Voiculescu.

Întrebat dacă se va vaccina în faţa camerelor de filmat, pentru a da un exemplu, el a răspuns: "Da, sigur că da, dar atunci când îmi va veni rândul, deşi mi-ar plăcea să fiu vaccinat astăzi, deja".



Dorința românilor de a se vaccina



"Sunt moderat optimist în dorinţa românilor de a se vaccina, cred că mulţi dintre noi vom avea de ales între respectarea cu stricteţe, cu şi mai mare stricteţe a tuturor măsurilor, cu purtarea permanentă a măştii şi toate celelalte măsuri pentru protejarea tuturor celorlalţi şi vaccinare", a afirmat Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă vor fi cooptate personalităţi în campania de vaccinare, ministrul Sănătăţii a răspuns afirmativ.

"Nu am nicio îndoială în privinţa asta şi da, va fi o campanie de comunicare, pe care am de gând să o pregătesc, împreună cu colegii de la celelalte ministere şi împreună cu preşedintele României, care este direct implicat", a declarat Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel