Vlad Voiculescu, prins fără mască în Parlament. Ioana Stăncel: Fie își dă DEMISIA, fie este demis! "Încearcă să ne mintă"

Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu

Expertul în politici de sănătate publică Ioana Stăncel susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis, după ce a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului.

„Nu fac politica partizană a niciunui partid, dar ceea ce am văzut astăzi în transmisia video este incalificabil pentru un ministru al Sănătății. Dânsul își  asumă răspunderea, spune că este vinovat, dar nu își dă demisia. Ar fi corect să își dea demisia. Este un demnitar al statului român, are demnitate, să-și dea demisia! Să lase pe altcineva care are răspunderea gesturilor proprii, care nu încearcă să ne mintă. Pentru că dânsul spunea că se află într-o sală, se afla pe un hol. Spunea că nu se află nimeni lângă dânsul și am văzut că erau persoane lângă dânsul și cei care l-au filmat bineînțeles că erau persoane în aceeași incintă.

Și ceea ce este cel mai grav este această ipocrizie „am greșit, dar trebuie să continui și trebuie să mă suportați”. Nu, noi cetățenii nu trebuie să suportăm aceste comportamente. Dacă dânsul nu-și asumă, ca demnitar cu demnitate această situație, atunci premierul ar trebui să îl demită. Nu avem decât două soluții pentru această situație. Fie își dă demisia, fie este demis.”, a declarat Ioana Stăncel la RealitateaPlus.

Revolta medicului Ioana Stăncel vine după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Acesta a motivat că și-a dat masca de protecție jos pentru că era într-o videoconferință și a dorit să fie mai bine înțeles.

VEZI ȘI: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, prins fără mască pe holurile Parlamentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel