Vlad Voiculescu, după incendiul de la Balș, a uitat cine este. Mitul tehnocratului, din nou la Putere

Vlad Voiculescu și incendiul de la Matei Balș
Vlad Voiculescu și incendiul de la Matei Balș

Vlad Voiculescu încearcă să vină cu explicații după incendiul de la Matei Balș.

Ministrul Sănătății a zis: ”Știți ce înseamnă să lucrezi într-o echipă. O echipă nu se contruiește de azi pe mâine. Asta facem. Sunt de o lună aici, contruiesc o echipă la nivelul Ministerului Sănătății și apoi mai jos, în toată țara, care să poată să facă aceste investiții de care avem nevoie”. 

Acum Vlad Voiculescu își construiește echipa. Cu alte cuvinte, își pune oamenii în posturi. A zis că la spitale sunt oameni numiți politic, dar echipa lui nu o va numi tot politic?! Și dacă îi alege prin vot, tot el îi validează. Merge, în continuare, pe mitul tehnocrat și zice: ”politicienii sunt de vină!”, dar între timp el s-a făcut politician. Este membru USR-PLUS. A uitat cine este, adică politician.

Apoi, Vlad Voiculescu a zis: ”De vreo zece ani, nu banii au fost principala problemă, dacă vorbim despre investiții în sănătate. Mai mereu ne-au rămas bani necheltuiți. Dacă vorbim doar despre spitalele regionale, poate să vadă oricine cu ochiul liber că nu banii au fost problema, ci mai degrabă capacitatea statului român de a face un plan și de a se ține de el. Are directă legătură cu ceea ce spuneam, cu echipe bine construite, echipe de profesioniști care să facă treabă la fiecare nivel”.

Are dreptate... în sensul în care atunci când a fost ministru al Sănătății în 2016, în Guvernul Cioloș, nici măcar nu a cheltuit banii alocați. Mergea pe mitul tehnocrat pe care îl reia acum, deși în prezent este om de partid. A fost pus în funcție nu ca tehnocrat, ci ca membru al USR-PLUS. A fost pus politic, dar a uitat acest lucru și încă vorbește din postura de tehnocrat.

VEZI ȘI: Voiculescu a scăpat porumbelul după incendiul de la ”Matei Balș”. Explicații noi după ce au murit oameni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel