Vlad Voiculescu a fost amendat. Suma plătită de ministrul Sănătății, de trei ori mai mare decât amenda primită de Turcan

Sursa foto colaj: Facebook Vlad Voiculescu / Raluca Turcan
Sursa foto colaj: Facebook Vlad Voiculescu / Raluca Turcan

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și Raluca Turcan, ministrul Muncii, au fost amendați după ce au fost prinși fără mască.

"Direcția Generală de Poliției a Municipiului București vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecție”, a transmis Poliția Capitalei.

Vlad Voiculescu a primit o amendă de 1500 de lei, după ce nu a purtat masca pe holurile Parlamentului, potrivit Antena 3. Ministrul a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără mască de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

De asemenea, Raluca Turcan a fost amendată cu o sumă ceva mai mică, de doar 500 de lei, după ce s-a fotografiat alături de mai multe persoane într-un camion, fără să poarte mască. Unul din cei prezenţi alături de ministrul Muncii a şi fost depistat pozitiv COVID, ulterior. Chiar Raluca Turcan a fost cea care a cerut să fie amendată, după ce imaginile cu pricina au fost postate în mediul online și preluate de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel