Virgil Musta, ANUNȚ dramatic. "Măsuri de CORECȚIE. Să ne așteptăm la RESTRICȚIONARE"

foto: Renasterea
foto: Renasterea

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, a vorbit despre măsurile care se vor lua în cazul unei creșteri constante de cazuri de coronavirus. 

"În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție", a declarat medicul Virgil Musta, în direct la Digi24.

Acesta a subliniat că riscurile de răspândire a virusului sunt mai mari în spațiile închise, iar măsurile de relaxare sunt eficiente doar dacă se respectă condițiile impuse. În plus, nu exclude chiar revenirea la unele restricții, dacă numărul cazurilor creste.

"Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități. Din păcate, sunt forțe care acționează contrar intereselor populației și care demobilizează", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel