Aceasta e REȚETA pentru COVID-19. Virgil Musta a dezvăluit SECRETUL. Cum sunt tratați pacienții

foto: Renasterea
foto: Renasterea

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, a dezvăluit rețeta tratamentului pentru bolnavii de COVID-19. Iată care este protocolul după care sute de oameni s-au vindecat. 

Doctorul Virgil Musta implementează un nou protocol la spitalul Victor Babeş din Timişoara, ce vine în sprijinul pacienţilor pentru ca aceştia să nu mai ajungă la Terapie Intensivă.

Ce a declarat medicul care a tratat sute de pacienți

„Noi folosim un protocolul de tratament antiviral, conform protocolului naţional la care am asociat tratament patogenic de profilaxie a complicaţiilor tromboembolice şi celor inflamatorii. Este o medicaţie care de fapt se foloseşte în ţară în alte patologii, nu este nimic nou. Este tratamentul anticoagulant în doză preventivă sau în doză curativă şi tratament antiinflamator cu corticoterapie dar toate acestea se introduc în funcţie de faza şi forma clinică de boală.

Medicamentele antiinflamatorii diminuează inflamaţia. Sunt medicamente non-steroide, cum ar fi aspirina, nurofenul, sunt medicamente cunoscute şi sunt folosite, nu numai în această patologie. Anticoagulantul este folosit în patologia cardiovasculară", a declarat dr. Virgil Musta, pentru Mediafax.

Doctorul Virgil Musta spune că tratamentul trebuie etapizat în funcţie de gravitatea infectării. Este foarte important ca, atunci când apar primele semene ale înbolnăvirii, pacienţii să înceapă imediat tratamentul, în acest fel, agravarea bolii este încetinită şi poate fi ţinută sub control.

Virgil Musta mai spune că a luat deja legătura cu cardiologii pentru a stabili cel mai eficient anticoagulant în tratamentul bolnavilor de COVID- 19.

La baza noului protocol implementat în Spitalul Victor Babeş din Timişoara, stau cercetările recente la nivel international şi modele de bună practică ale unor clinici de renume din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel