Viorel Cataramă s-a dus într-un focar COVID-19: Cu toții ne vom infecta. Autoritățile ne-au injectat cu frică

Milionarul Viorel Cataramă a mers astăzi într-un focar de infecție cu noul Coronavirus. Soția sa a plecat de acasă după acest eveniment. 

După ce acum câteva zile a anunțat că vrea să se infecteze cu noul coronavirus, Viorel Cataramă a mers astăzi într-un focar de infecție în comuna Bărbulești din județul Ialomița unde a intrat în contact cu aproximativ 40 de persoane. Viorel Cataramă a intervenit în direct la România TV unde a explicat de ce a riscat infectarea cu COVID-19. 

”Realitatea ne demonstrează că renunțarea la libertățile și drepturile fundamentale și falimentul economiei românești nu au o justificare solidă. Țări ca Islanda, Suedia, Olanda, au mers pe imunizarea de grup și au rezultate mai bune decât avem noi, țările care au închis complet economiile. 

”Ne-au injectat cu frică”

În momentul în care vom ieși din nou din casă ne vom infecta cu coronavirus și nu vom avea vaccin mult timp de acum înainte. Autoritățile ne-au injectat cu frică ca să testeze să vadă dacă reușim să renunțăm atât de ușor la drepturile noastre câștigate. 

Ce a făcut Viorel Cataramă?

Am reușit să găsesc o comunitate cu grad mare de risc de infectare cu coronavirus, cu mulți infectați. O comunitate de romi care au venit din Spania și Italia. Am fost acolo, am discutat cu ei, m-am îmbrățișat cu ei, am socializat, fără să îmi fie frică că voi păți ceva. Sunt absolut convins că după două săptămâni voi fi în aceeași stare fizică. 

Cine se va infecta

Cu toții sau aproape cu toții ne vom infecta. Virusul va intra și va ieși din aproape toată omenirea. Problema e cine suferă. Peste 90% nu pățesc nimic, se imunizează natural, câteva procente se îmbolnăvesc și sunt tratați, iar un mic procent, care au și boli conexe, se ajunge la decese. Eu vreau să demonstrez că nu e atât de fioros acest virus încât să ne facă să stăm în casă. 

Ce va face dacă se infectează?

Sunt trei variante. Prima și cea mai plauzibilă este că nu voi păți nimic. A doua că mă voi îmbolnăvi și va trebui să merg la un spital să mă tratez și a treia variantă, desigur, mai mult teoretică, dar nu pot să o neg: în două, trei săptămâni să ajung în mormânt. (...) Se stă degeaba în casă”, a declarat Viorel Cataramă. 

Soția lui Viorel Cataramă a plecat astăzi de acasă după ce acesta a mers în focarul de infecție cu Coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel