Viorel Cataramă cere să se autoinfecteze. Ce vrea să demonstreze

Viorel Cataramă a spus, marți, că cere să fie lasat să se autoinfecteze, pentru ”a demonstra că nu se întâmplă nimic”. El spune că o variantă optimă ar fi fost imunizarea de grup.

„Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmpla nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către corornavirus", a spus Viorel Cataramă, în emisiunea „Marius Tucă Show".

El le reproşează autorităţilor că nu au procedat corect în timpul crizei generată de noul coronavirus. Cataramă a spus și ce ar fi făcut dacă ar fi fost premier.

„Aș fi mers catre imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în două, trei luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul asta?", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel