Viorel Cataramă a rămas singur. Soția și-a luat fetița și au părăsit domiciliul

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Decizia omului de afaceri, Viorel Cataramă, de a se autoinfecta cu COVID - 19, a determinat-o pe soția acestuia, medicul Adina Alberts, de a părăsi  domiciliul,  alături de fetița sa, pentru a nu se expune  virusului. Într-o postare pe contul de Facebook, soția lui Cataramă explică gestul.

"Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales", scrie Adina Alberts pe Facebook.

"Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din țânțar, armăsar".

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei.

Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete" cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății" a scris soția lui Viorel Cataramă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel