VIDEO - Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant după ce mascații le-au oprit nunta

Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant după ce mascații le-au oprit nunta / Foto: Captură video Youtube
Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant după ce mascații le-au oprit nunta / Foto: Captură video Youtube

Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant din Maramureș după ce mascații le-au oprit nunta.

Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant din judeţul Maramureş după ce mascații au oprit o nuntă. Evenimentul urma să se organizeze într-o localitate aflată în carantină. Sâmbătă seară, două nunți și un botez au fost oprite de polițiști și jandarmi, în aceeaşi zonă, transmite Realitatea Plus. 

Mai multe dube cu mascaţi au fost prezente în apropiere de restaurantul din localitatea Recea. Oamenii legii au aflat de nunta care urma să aibă loc şi i-au întors din drum pe toți petrecăreții. Angajaţii restaurantului au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirile.

Protest anti-restricții în plin val 4 al pandemiei, în Suceava

A fost protest cu zeci de oameni la Rădăuți față de restricțiile impuse de autorități în plin val patru al pandemiei. Oamenii sunt nemulțumiți de ceea ce numesc „obligativitatea" vaccinării, de faptul că trebuie să poarte mască de protecție și să dețină un certificat verde. Marșul manifestanților a fost supravegheat de forțele de ordine, prezente în număr foarte mare. 

Oamenii au ieșit în stradă în urma unei mobilizări prin intermediul rețelelor sociale. Echipajele de jandarmi au înconjurat coloana de protestatari și au însoțit-o pe întregul traseu. Odată cu revenirea la restricțiile impuse de numărul mare de infectări, manifestații de acest gen au avut loc în mai multe orașe din țară. Vezi video AICI.

Și în Spania oamenii au protesta împotriva restricțiilor. Mai multe mii de persoane au defilat sâmbătă în centrul Romei pentru a protesta faţă de obligaţia certificatului sanitar în toate locurile de muncă începând de la 15 octombrie, transmite Agerpres, citând AFP. Introdus în luna august pentru muzee, evenimente sportive şi servirea mesei în interiorul restaurantelor, permisul sanitar poate fi un certificat de vaccinare, o dovadă a recuperării după contractarea COVID-19 ori un test negativ. În urmă cu peste trei săptămâni, premierul italian Mario Draghi a anunţat extinderea sa din 15 octombrie la toate locurile de muncă, pasibilă de o suspendare a salariului pentru angajaţii care refuză să se supună. Era deja obligatoriu pentru tot personalul medical şi didactic. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel