VIDEO revoltător. Pacienți suspecți de COVID, tratați sub cerul liber. Analizele, recoltate în curtea spitalului

Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea Spitalului Județean Neamț. Oamenii care au venit la Urgențe ar fi fost ținuți ore în șir afară și tot acolo li s-au recoltat probe de sânge și de urină.

Scenele au fost surprinse în noaptea de 5 spre 6 octombrie în curtea spitalului Spitalului Județean Neamț de tvmneamt.ro. Oamenii care s-au dus la Urgențe din cauza problemelor de sănătate, au fost ținuți ore în șir afară, sub cerul liber. Mai mult, pacienților le-au fost recoltate probele de urină și sânge, tot afară. În imagini se pot observa mai mulți oameni care stau pe scaunele din curtea spitalului, în așteptare. Unii și-au luat pături pentru a se încălzi. Potrivit sursei citate, unii dintre ei stăteau afară de 14 ore.

Un bărbat a spus să i s-au recoltat probe de urină lângă tufele de lângă spital. O altă femeie a fost filmată cu perfuzia tot afară, așezată pe un scaun. Îmbrăcată într-o geacă galbenă, femeia stătea și îngheța de frig. Jurnaliștii din Neamț susțin că acești pacienți au fost ținuți afară pentru că erau suspecți de COVID-19. Oamenii au spus că nu sunt locuri în spital și de asta nu sunt lăsați înăuntru, iar mulți dintre ei au confirmat faptul că sunt suspecți de COVID-19. Totuși, conducerea spitalului nu a avut o reacție după apariția imaginilor pentru a confirma sau a infirma informațiile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel