Petrecere în stradă, în plină pandemie de coronavirus. Manele, băutură și porci tăiați pentru grătare - VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, cartierul Obreja din Târgu-Jiu a petrecut pe ritmuri de manele, în stradă, după ce mai mulți romi ar fi revenit "acasă", de peste hotare.

Mai mulți romi au petrecut, în plină stradă, la câţiva metri de locuinţele oamenilor care stăteau închiși în case, respectând măsurile impuse de stat împotriva răspândirii coronavirusului. Petrecerea a fost întrenținută cu băutură, manele şi dans. Ba chiar, au fost tăiaţi şi porcii din bătătură pentru a fi puși pe grătare, potrivit gorjexpress.ro.

"În seara de 21 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice şi ascultau muzică, provenind de la o staţie de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic şi responsabil, având în vedere starea de urgenţă generată de pandemia cu Coronavirus. Zece persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, scrie adevarul.ro.

Petrecere de Romi in Gorj from GORJ EXPRESS on Vimeo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel