VIDEO - Medic din SUA, apel disperat: De 20 de ani nu am văzut atât de mulți oameni bolnavi. Vaccinați-vă!

Medic din SUA, apel disperat / Foto: Captură video Realitatea Plus
Medic din SUA, apel disperat / Foto: Captură video Realitatea Plus

Un medic din SUA face un apel disperat.

Un medic american de la Primiri Urgențe face un apel disperat la oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirus, transmite Realitatea Plus. Într-o filmare postată pe reţelele de socializare, cadrul medical spune că spitalele nu mai fac faţă pacienților infectați cu Sars-Cov-2.

”În peste 20 de ani de când practic această meserie nu am fost niciodată atât de ocupat sau atât de stresat sau să fi văzut atât de mulți oameni bolnavi. Nu mai este niciun loc liber. Dacă te îmbolnăveşti, ești blocat cu mine până când se eliberează un pat, iar asta ar putea dura zile pentru că este plin de bolnavi de COVID. Este grav, parcă am fi într-o țară din lumea a treia. Vaccinaţi-vă”, spune medicul. 

VEZI ȘI: O femeie în vârstă de 111 ani s-a vindecat de COVID-19

CDC: Vaccinurile anti-COVID au crescut rapid procentul celor care au anticorpi

Vaccinurile anti-COVID au crescut rapid procentul de americani care au anticorpi, arată o analiză făcută de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din SUA. Site-au guvernamental RO Vaccinare a preluat informația și a arătat că noile date ale CDC demonstrează că din ianuarie până în mai 2021, procentul americanilor cu anticorpi COVID-19 a crescut de la 20,5% la 83,3%.

Informațiile au fost obținute din statisticile privind donarea de sânge în SUA. Vaccinarea este cel mai bun mod de protecție împotriva bolilor severe cauzate de COVID-19, este concluzia RO Vaccinare.

Virusul SARS-CoV-2 este mai contagios cu două zile înainte și la trei zile după debutul simptomelor, arată un alt studiu, derulat de Școala de Sănătate Publică a Universității Boston (BUSPH). Studiul publicat în jurnalul științific JAMA Internal Medicine mai arată că există o mare probabilitate ca bolnavii de Covid să fie asimptomatici dacă au luat virusul SARS-CoV-2 de la un bolnav asimptomatic.

Rezultatele cercetării sugerează că momentul expunerii la simptomele cazurilor primare este important pentru transmitere. Testarea rapidă și carantinarea imediată a pacienților au, de asemenea, un rol crucial pentru a controla pandemia. Vaccinarea reduce severitatea clinică în rândul celor care dezvoltă Covid, a informat unul dintre autorii studiului, dr. Martinez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel