VIDEO Colectiv. Ministrul Pintea: Știu ce au simțit acei oameni

Pintea
Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că, în cazul în care o nouă tragedie precum cea din clubul Colectiv, lucrurile ar sta „puțin altfel", deoarece în prezent, există 12 noi paturi pentru mari arși.

Pintea a văzut imaginile, precizând că angajații ISU „poate nu au fost pregătiți".


„Aș vrea sa spun că s-au schimbat lucrurile radical, dar nu pot să spun asta. În schimb, pot să spun că s-au făcut pași importanți. (...) În acest moment, dacă o tragedie din Colectiv s-ar repeta, lucrurile ar sta poate puțin altfel. Avem 12 paturi de mari arși în plus pe care putem să punem acești pacienți", a declarat Sorina Pintea la Digi24.


Ministrul Sănătății a văzut imaginile, însă îi este greu să comenteze.


„Mi-e greu să (...) știu ce au simțit acei oameni în acel moment. Probabil că nu au fost suficient pregătiți. Lucrurile s-au schimbat, vă asigur. Organele de anchetă vor face lumină. (...) România poate să trateze în acest moment maxim 23 de arși. În cazul unei astfel de tragedii similare, sunt convinsă că trebuie să apelăm la alte spitale din străinătate. Pentru că nu putem mai mult, dar nicio țară din Europa nu poate să trateze mai mulți", a mai explicat Pintea, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel