VIDEO: 12 kg de canabis, descoperite în bagajul unui grec

Aproape 12 kilograme de canabis au fost descoperite în bagajul unui cetățean grec. Pentru transportul de droguri, bărbatul urma să fie plătit cu suma de 1.000 de euro. 

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Atena, se deplasa spre București. Acesta a fost prins de către polițiștii de la combaterea criminalității organizate din Giurgiu, împreună cu polițiști de frontieră, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu. 

În urma controlului efectuat în bagajul acestuia, au fost descoperite 8 pachete ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-oliv (susceptibile a conține canabis), despre care bărbatul a declarat că le-ar fi preluat de la un alt cetățean grec.

1.000 de euro pentru un transport de droguri

Pentru transportul cantității de droguri, cetățeanul grec urma să fie plătit cu 1.000 de euro. În urma constatării efectuate de către Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, s-a stabilit că pachetele conțineau 11.955,7 grame de canabis.

Față de cetățeanul străin a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Vezi și: 

Valentine's Day 2019. Mesaje romantice: Surprinde persoana iubită cu cele mai frumoase sms-uri

Starea Națiunii, discurs Trump. "Victoriile trebuie să fie ale Americii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel