Victor Ponta: 90% dintre parlamentari nu știu ce este starea de alertă

Victor Ponta susține că nici dacă ești Einstein nu poți înțelege ce înseamnă, de fapt, starea de alertă. Acesta spune că 90% dintre parlamentari nu au habar despre starea de alertă.

„Eu am făcut ceva. Am votat împotriva acestei legi. Nu doar am stat să critic că nu este bună legea. Am încercat să conving și alți parlamentari să voteze împotrivă, spunându-le cumva cu alte cuvinte că această lege nu îi ajută deloc pe oameni. Mă refer la starea de alertă. Este atât de complicată încât nu o înțelege nimeni. Nu am înțeles-o noi, parlamentarii. Vreau să facem un pariu și îl câștig sigur.

90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea. Au votat-o cum a zis partidul. Dacă veți chema parlamentarii de Constanța, care au votat legea și îi întrebați toate prevederile o să vă spună: „nu le știm, domnule!", a declarat ponta pentu replicaonline.ro.

Legea a venit luni, făcută peste noapte. La Senat s-au făcut vreo 100 de amendamente, iar la Camera Deputaților s-au făcut 300 de amendamente. Nici dacă ești Einstein nu poți să înțelegi 400 de amendamente.

Dacă nu le înțelege deputatul care le-a votat, atunci cum le impunem noi asupra omului, care nu este nici deputat, nici jurist și îi mai dăm și sancțiuni", a mai declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel