Victor Negrescu: UE, decizie nemaiîntâlnită. Ocazie pentru România

Victor Negrescu
Victor Negrescu

"Uniunea Europeană a relaxat condițiile privind ajutorul de stat, măsurile economice și aplicarea prevederilor pactului de stabilitate", transmite europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

"Uniunea Europeană a relaxat condițiile privind ajutorul de stat, măsurile economice și aplicarea prevederilor pactului de stabilitate. Este o decizie nemaîntâlnită, dar și o ocazie pentru România de a acționa coerent pentru a salva economia, pentru a proteja locurile de muncă și a menține perspectivele de dezvoltare", a scris Victor Negrescu pe Facebook.

"Așa combatem și știrile false"

"Am atașat o listă cu noile măsuri care pot fi luate de către țările membre în acord cu UE. Așa combatem și știrile false conform cărora alte state au primit sume mult mai mari decât România. Problema reală este, așa cum spun de ceva vreme, că decidenții din România nu știu să facă astfel de programe și nu au început nimic serios în acest sens. Continui postările constructive cu soluții concrete pentru că situația generată de coronavirus necesită responsabilitate", transmite Negrescu.

Iată măsurile propuse de către europarlamentarul PSD: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel