Victor Ciutacu, vindecat de COVID-19 de Gigi Becali: "Da, este ADEVĂRAT!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Victor Ciutacu a dezvăluit, la România TV, cum l-a vindecat Gigi Becali de coronavirus. 

Gigi Becali este supranumit "tămăduitorul" care vindecă vedetele de coronavirus. Printre persoanele publice care au folosit tratamentul lui Becali se numără Anamaria Prodan și Victor Ciutacu.

Prezentatorul TV a dezvăluit în direct că a fost sunat de latifundiar, care i-a propus tratamentul anti-Covid-19, pe care l-a și urmat. 

"Da, este adevărat. Gigi Becali m-a sunat și m-a ajutat. M-au făcut medicii, nu pastilele. Dar, într-adevăr, m-a sunat, m-a contactat, și-a oferit tot sprijinul, s-a concretizat, mi-a trimis și mie faimoasele pastile, mi-a trimis și alte leacuri, nu băbești, ci aprobate de autoritățile medicale. Și printre alte pastile, le-am luat și pe cele de la domnul Becali. Cunosc oameni care au reacționat extrem de rapid și în patru-cinci zile nu au mai avut nevoie de ajutor. Eu am fost unul dintre oamenii care au reacționat extrem de rapid. M-a sunat în fiecare zi să mă întrebe cum mă simt, de ce am nevoie, mi-a oferit și varianta pe care a făcut-o Anamaria Prodan, cea cu perfuziile, dar eu nu am fost atât de afectat.", a spus Ciutacu.

Vreau să mai adaug ceva, pentru că lumea are impresia că este ceva bizar. Pastilele alea pe care încearcă Gigi Becali să le importe în beneficiu umanitar sunt niște pastile care se fabrică la ruși și americani, incluse în protocolul de tratament atât în Federația Rusă, în America, dar și, surpriză, în România. Substanța activă este inclusă în tratamentul medical. Sunt convins că veți găsi suficienți doctori care să spună că este inclus în protocolul aprobat de Ministerul Sănătății. Doar că noi ținem coada sus", a mai precizat prezentatorul TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel