EXCLUSIV  Victor Ciutacu, în IZOLARE. ”Este BIZAR. De 15 ani, sunt omul care se scoală cu gândul la slujbă”

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu se află acasă, în izolare. 

Victor Ciutacu, realizatorul Tv de la România TV, stă acasă în această săptămână, în ”virtutea deciziei care s-a luat, așa e mersul, în sensul în care prime-time-ul nostru s-a unit și o săptămână face Andreea Crețulescu, o săptămână fac eu. Acum e rândul meu să stau acasă, dar voi reveni la muncă de săptămâna viitoare”, a explicat el pentru DCNews.

”Asta e prima măsură de prevenție, nu mă duc la muncă și mi se pare o decizie deșteaptă luată de ai noștri, pentru că, dacă e să pice cineva, măcar să pice unul singur și să vină celălalt la schimb. Mi-e foarte greu, pentru că eu sunt un tip foarte activ și mă străduiesc să ies cât mai puțin din casă. Spre exemplu, astăzi am fost responsabil sau iresponsabil: am ieșit din casă (deci iresponsabil), dar pe partea aialaltă m-am dus până la bancă să plătesc impozitele familiei către statul român (deci o dovadă de responsabilitate). După îndelungatele mele lupte cu ANAF-ul, m-am învățat că și dacă nu ești vinovat, ăștia vin peste tine, așa că noi le plătim la timp”, a mai relatat Ciutacu.

Un om cu ”sare pe coadă”

”În rest, nu iau mari măsuri. Dar evident că evit contactul cu alte persoane. De 15 ani, cu excepția week-end-urilor și a concediilor, sunt omul care se scoală de dimineața cu gândul că ce-o să facă la slujbă. Stau cu ochii în televizor, în calculator, mai intru pe post. O să mă apuc să fac curat în dulapurile cu îmbrăcăminte și încălțăminte... Pentru un om care are sare pe coadă, ca mine, este foarte bizar tipul ăsta de non-activitate. Mulțumim lui Dumnezeu că n-avem 65 de ani, pentru că decizia de azi spune că putem să murim în casă. Deci, Doamne ferește și sănătate Crețuleascăi, să nu pățească ceva să fiu nevoit să mă duc la muncă”, a încheiat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel