Vicepreşedintele Tribunalului Brăila, în izolare la domiciliu. S-a întors din Italia

Vicepreşedintele Tribunalului Brăila, judecător Daniela Vicol, este în izolare la domiciliu după ce a venit din Italia.

Judecătoarea a fost însă la serviciu timp de două zile după venirea din concediu şi a intrat în perioada de izolare abia pe 27 februarie, în urma unui telefon primit de la Direcţia de Sănătate Publică Brăila.

"Doamna judecător a avut concediu de odihnă în zilele de 21 şi 24 februarie, ulterior pe 25 şi 26 februarie a fost la serviciu, iar pe 27 februarie a venit la serviciu şi a fost contactată de Direcţia de Sănătate Publică Brăila şi i s-a spus că trebuie să stea în izolare la domiciliu. După acest telefon, a anunţat conducerea. Doamna este bine, colegii discută zilnic la telefon cu dumneaei", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, Georgiana Streche.

Judecătoarea ar fi declarat colegilor, potrivit informaţiilor furnizate de Georgiana Streche, că la intrarea în ţară a fost testată la aeroport, "însă nu s-au constatat probleme şi nu i s-a comunicat obligaţia de a rămâne izolată la domiciliu".

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Brăila face apel la toţi cetăţenii să declare când se întorc din zonele contaminate cu coronavirus şi să respecte obligaţiile impuse în astfel de situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel