Veteran de război, imunizat la 91 de ani: Vaccinurile au salvat lumea de boli grave

Veteran de război, imunizat la 91 de ani: Vaccinurile au salvat lumea de boli grave / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Veteran de război, imunizat la 91 de ani: Vaccinurile au salvat lumea de boli grave / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Sabin Husariu, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, a ales să se vaccineze împotriva COVID-19 la Spitalul Militar Cluj-Napoca. Echipa RO Vaccinare l-a numit un „exemplu de moralitate la 91 de ani”.

Sabin Husariu este și un reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război la filiala „Avram Iancu” din Cluj. Veteranul s-a vaccinat împotriva COVID-19 marți, 23 februarie, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilan” Cluj-Napoca.

Deși multă lume ar fi uimită de această mișcare, fiindcă încă există dubii în legătură cu vaccinul împotriva COVID-19 în rândul populației, Sabin Husariu s-a prezentat la vaccinare încrezător.

Motivul pentru care a făcut această alegere a fost pentru că a trăit în vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave, dar și pentru că este în fire pozitiv. Întotdeauna încearcă să vadă partea plină a paharului.

Veteranul de război Sabin Husariu a trecut prin multe vaccinuri până în prezent, dar ultimul important a fost în urmă cu 85 de ani. Atunci avea vârsta de doar 6 ani și s-a vaccinat împotriva variolei. Husariu a fost copil de trupă, chiar de la vârsta de 12 ani, și avea un tată refugiat. A fost născut într-o localitate defavorizată, dar a rămas mereu încrezător, precizează Monitorul de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel