Vești de ultimă oră despre TIFF. Ce se întâmplă cu festivalul programat în mai

Unul dintre organizatorii festivalului TIFF, Tudor Giurgiu, a făcut precizări de ultim moment despre situația evenimentului care ar fi avut loc în mai.

Unul dintre organizatorii festivalului TIFF, Tudor Giurgiu, a făcut precizări de ultim moment, la Digi 24, despre situația evenimentului care ar fi avut loc în mai.

„(Situația coronavirusului, n.r.) nu ne încurcă pentru că, din fericire, este o perioadă în care echipele noastre lucrau la selecția de filme. Se văd în continuare filme din întreaga lume la înscrieri, lucrăm la program. Nu sunt la fel de optimist precum colega mea Renate (organizator Electric Castle). Ne va fi foarte greu să credem că festivalul în forma sa va putea avea loc la finalul lunii mai. Cu toate scenariile posibile, e complicat să ne imaginăm. Lucrăm la un plan B, ne gândim la o amânare pentru o perioadă din vară când sperăm că evoluția pandemiei ne va putea da șansa să facem festivalul așa cum este așteptat", a spus Tudor Giurgiu.

Abordarea se schimbă

Noi vom păstra aceeași rețetă, dar vom asculta autoritățile și recomandările lor. Evident, contextul de anul acesta este cu totul diferit, în special apropo de organizarea unor evenimente cu număr mare de oameni. La TIFF erau multe proiecții sold-out, erau multe întâlniri cu mii de oameni", a explicat organizatorul.

„Însă, nu e mai puțin adevărat, am lansat anul trecut o platformă de streaming, se numește TIFF Unlimited, e foarte accesată de către cei care stau acasă. Așadar, și în timpul festivalului din vară vom oferi multe filme pe Internet, ca ele să poată să fie gustate de cinefili", a încheiat Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel