EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru o zodie, în săptămâna 21-27 noiembrie 2022

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie pentru o zodie.

„Deveniți protagoniști în această săptămână! Feriți-vă de bârfe, de problemele altora. Nu este o săptămână bună pentru așteptări pe plan profesional. Nu vă victimizați. Poate schimbați locul de muncă, aveți timp suficient. Casa 7 e plină. Ieșiți din casă, mergeți la film, la cumpărături, râdeți, glumiți. Întâlniți-vă cu persoane noi. Cei singuri pot discuta cu tot felul de oameni. Cei care sunt într-o relație se pot ocupa de evenimente cu partenerul. Duceți-vă către prietenii voștri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Amintim că, pe 22 noiembrie începe Sezonul Săgetătorului. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc!  Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește, a precizat Daniela Simulescu.

Citește și...

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

Până pe 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Citește și...

Zodia care nu trebuie să asculte ce spun ceilalți

Daniela Simulescu a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie și pentru zodia Berbec.

„În cazul Berbecului vorbim de careul dintre Marte retrograd și Neptun, care nu-ți prea priește, cel puțin în primele zile ale săptămânii. (...) Marte, în careu cu Neptun, te zăpăcește. 

Este o săptămână nemaipomenită de plimbări, de evenimente, de plimbări cu oamenii, de înscrieri într-o platformă unde să înveți ceva nou, de a te întâlni cu alți oameni care cunosc lucrurile pe care le știi și tu, și de a împărtăși tot felul de cunoștințe, este o săptămână bună să te îmbărbătezi, să te încurajezi, este o săptămână în care să faci mișcare, și o săptămână în care ți-aș recomanda să stai, dacă se poate, doar cu melodii frumoase, comedii, cărți care să-ți placă. Încearcă să nu ai prea multe prejudecăți, să nu pui prea multe etichete și încearcă să eviți discuțiile despre cine are dreptate. Săptămâna acesta nu are nimeni dreptate, important este ca fiecare să-și expună punctul de vedere. Este o săptămână bună și pentru faptul că Jupiter își oprește retrogradarea în Casa a 12-a și s-ar putea să te ajute să faci pace cu o bucățică din trecutul tău“, a spus Daniela Simulescu, astrolog Astrosens și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel