Urmărește emisiunea live


Vestea aşteptată de români în plină pandemie. Emilian Imbri: Am mare încredere!

Managerul Spitalului Victor Babeș din București, dr. Emilian Imbri, vine cu un mesaj optimist pentru români, înainte de Paşti, cu privire la evoluţia cazurilor de coronavirus din ţara noastră.

Medicul Emilian Imbri a transmis un mesaj optimist românilor, vizavi de evoluţia cazurilor de coronavirus înregistrate în România. 

"Vreau să închei într-un mod optimist. Pentru că suntem în preajma unor sărbători şi nu stai cu nodul în gât... Uitaţi-vă la cât de mulţi am avut şi avem infectaţi, la cât de mulţi au plecat acasă fără nicio problemă şi la faptul că în România, din păcate, sunt 400 şi ceva de decese. Uitaţi-vă că în Italia şi în alte ţări se înregistrează peste 600 de decese în 24 de ore. La noi s-a întâmplat nenorocirea asta într-o lună şi jumătate.

Cred că măsurile pe care le-au luat instituţiile statului, cei care coordonează lupta împotriva acestei infecţii au fost bune şi cred că, indiferent ce am spune despre poporul român, 80% dintre români au luat aminte de ceea ce li s-a spus şi au început să se ferească. Am mare încredere în ceea ce se întâmplă acum în România şi sunt convins că nu vom trece prin ce trec Anglia, Franţa, Spania şi Italia", a declarat, la Digi24, Managerul Spitalului Victor Babeș din București, dr. Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel