Artistă celebră din România, momente CUMPLITE: "Mă SFÂȘIE DUREREA. Trebuie să ACCEPT ideea despărțirii"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

O vedetă cunoscută de la noi trece prin momente extrem de grele. 

Actrița Bianca Brad trece de câteva zile prin momente cumplite, după ce mama ei a fost internată, în stare gravă, la secția Cardiologie, iar ea nu-i poate fi alături, în schimb dă târcoale spitalului și încearcă, de după gard, să-i trimită femeii câte un pachet.

Mama Biancăi Brad, în vârstă de 84 de ani, a fost luată cu salvarea de acasă vineri seara, iar de atunci familia nu a mai putut să o vadă, pentru că protocolul COVID din spitale interzice accesul vizitatorilor, cărora nu le rămâne decât să aștepte acasă, cu teamă și speranță, un semn pe telefonul mobil.

„Vineri, când a luat-o SMURD-ul, i-a fost foarte rău, nu credeam că rezistă până la spital. Nu vă imaginați cum am petrecut noaptea. Până sâmbătă după-amiaza nu am primit nicio veste, a fost cumplit. Mama este de un an în cărucior cu rotile, are probleme cu inima, insuficiență cardiacă, hipertensiune, plus o anemie puternică dezvoltată în spital. A fost și la Terapie Intensivă, în stare critică, am crezut de două ori că o pierdem”, a povestit Bianca Brad pentru click.ro

"Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama, debusolarea și neputința. Am senzația că suntem într-un film suprarealist"

"Știu că are o vârstă, știu că are mai multe probleme de sănătate și că trebuie să accept ideea că va veni momentul greu al despărțirii...dar... este vorba despre Mama, care ar trebui să fie nemuritoare...Mă sfâșie slăbiciunea, durerea, teama, debusolarea și neputința din vocea ei, și neputința mea de o ajuta și faptul că nu pot fi lângă ea, fizic.

Cel mai aproape pot ajunge la...gardul spitalului. Măcar de am putea să ne vedem la geam, dar nici asta nu este posibil. M-am dus să îi trimit un mic pachet, cu minunatul său slogan, "Iubire - restul sunt doar ingrediente" , care mi s-a părut perfect pentru a întări mesajul pe care i l-am scris din partea noastră, pentru ea... Și chiar a avut efect!! I-am simțit în voce, surprinderea, bucuria și recunostința... Nu că nu ar știi cât o iubim, ci pentru că îi lipsim foarte tare...Este sfâșietor să-ți auzi mama așa, să o știi suferindă și să nu o poți lua în brațe. Este inuman. Nu îmi rămâne decât să mă rog pentru ea și mai mult, și mai fierbinte, în speranța că rugăciunile mele vor fi auzite.

Este ireal ce se întâmplă... Am senzația că suntem într-un film suprarealist, plin de scene ciudate, absurde, iraționale, ilogice, incoerente care au puterea de a induce stări distructive de anxietate, depresii și atacuri de panică, celor mai vulnerabili...Este o stare generală de agitație și de irascibilitate, greu de digerat și de dus...", a scris ea pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel