Veranda Mall îşi reduce programul de funcţionare, până pe 31 martie

Veranda Mall se alătură iniţiativelor celorlalte centre comerciale din România şi anunţă reducerea programului de funcţionare.

Veranda Mall reduce programul de funcţionare la opt ore, până pe data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire a perioadei.

"Am decis, în măsura în care acest lucru este agreat cu magazinele centrului comercial, să reducem programul de funcţionare al Veranda Mall, de la 12:00 la 20:00 (cu excepţia Carrefour, al farmaciilor şi al serviciilor comunitare) până pe data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire. În acelaşi timp, am decis să ne dedicăm toate resursele pentru ajutorarea comunităţii din care facem parte. Colaboram cu iniţiative cetăţeneşti, care s-au organizat pentru a le oferi ajutor oamenilor care nu se pot aproviziona cu alimente. Salutăm pe această cale apariţia acestor demersuri bazate pe solidaritate, absolut necesare în aceste circumstanţe. Vom pune la dispoziţie detalii pe site-ul Verandamall.ro pentru cei care doresc să ni se alăture. Din punctul nostru de vedere, centrele comerciale reprezintă în acest moment o infrastructură critică din punct de vedere al aprovizionării populaţiei. Este de datoria noastră să fim cât mai responsabili", a declarat Maria Crăciun, center manager, Veranda Mall.

Reprezentanţii centrului comercial au adăugat că urmăresc cu îngrijorare evoluţiile situaţiei şi au pregătite şi alte seturi de măsuri pentru a face faţă unor situaţii de urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel