Vasluianul infectat cu Omicron i-a băgat în sperieți pe vecini. Nu ar fi lăsat nici să deschidă geamul, deși stă la etaj

Vasluianul infectat cu Omicron i-a băgat în sperieți pe vecini. Nu ar fi lăsat nici să deschidă geamul, deși stă la etaj / Foto: Pixabay
Vasluianul infectat cu Omicron i-a băgat în sperieți pe vecini. Nu ar fi lăsat nici să deschidă geamul, deși stă la etaj / Foto: Pixabay

Vasluianul infectat cu Omicron nu ar fi lăsat de vecini nici să deschidă geamul, deși stă la etaj.

Bărbatul de 59 de ani din Bârlad confirmat cu varianta Omicron a coronavirusului a băgat spaima în vecinii săi. Acesta nu ar fi lăsat de către aceștia nici să deschidă geamul, deși locuiește la etaj. Oamenii se tem că s-ar putea infecta cu Omicron, o nouă variantă despre care experții au încă prea puține date. 

Omul refuză să dea declarații presei și își dorește ca identitatea sa să rămână anonimă, dar se plânge de atitudinea ostilă a vecinilor, care au citit că varianta Omicron se ia și când se deschide ușa, scrie Vremea Nouă. În plus, se pare că și polițiștii s-ar teme să interacționeze cu bărbatul. Oamenii legii sunt cei care trebuie să verifice dacă dacă acesta respectă carantina la domiciliu, iar când vin să-l verifice nu ar urca până la el, ci l-ar suna sună din fața blocului și i-ar solicita să se prezinte la fereastră pentru a verifica dacă nu a plecat de acasă.

Primele cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 confirmate în România

”Institutul Național de Sănătate Publică a primit rezultatul primelor secvențieri efectuate la Institutul Național de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino București care confirmă prezența noii tulpini OMICRON la doi dintre pasagerii cursei din Africa de Sud care a aterizat la București în data de 30 noiembrie 2021.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani din județul Brașov și un bărbat în vârstă de 59 de ani din județul Vaslui. Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice.

Se așteaptă rezultatul secvențierii probei recoltate de la sportivul din Baia Mare. Precizam că persoana depistată pozitiv care a fost în cursa aeriană din Maroc este confirmată cu varianta Delta a SARS CoV-2”, a transmis Ministerul Sănătății pe 4 decembrie. Citește mai mult AICI.

Sub 1000 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 6 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 803 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 54 de decese. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel