Varianta britanică a Sars-Cov-2, responsabilă de până la 20% dintre infectările din Paris

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Varianta de coronavirus depistată pentru prima dată în Marea Britanie este responsabilă de până la 20% dintre cazurile de infectare din Paris.

Varianta extrem de contagioasă de coronavirus depistată pentru prima dată în Marea Britanie este responsabilă în prezent de până la 20% dintre cazurile de infectare din zona metropolitană a Parisului, transmite Agerpres, citând Reuters.

Avem rezultate iniţiale din regiunea Parisului şi acestea nu sunt bune. La 7 ianuarie eram la 6-7%; săptămâna trecută am ajuns la 15-20%, a precizat Remi Salomon, directorul comitetului medical al grupului spitalelor din Paris AP-HP, într-un interviu acordat postului de radio France Info.

Totuși, Salomon a spus că sunt necesare restricţii mai severe pentru a controla pandemia. Săptămâna trecută, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a renunţat la impunerea unei a treia perioade de lockdown naţional, optând în schimb pentru înăsprirea controalelor COVID-19 la frontieră şi menţinerea interdicţiei de circulaţie pe timp de noapte.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel