Valeriu Gheorghiţă explică cine se vaccinează FĂRĂ PROGRAMARE în platformă

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a explicat cine se vaccinează fără programare / Foto Pexels
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a explicat cine se vaccinează fără programare / Foto Pexels

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a explicat cine se vaccinează fără programare.

De exemplu, a spus coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, persoanele care sunt internate în centre medico-sociale și rezidențiale sunt vaccinate fără să fie programate prin platforma informatică.

„Programarea la vaccinare a acestor persoane se efectuează de către Comitetul Județean pentru conducerea și coordonarea intervenției care asigură coordonarea activităților de vaccinare din fiecare județ, împreună cu Direcția de Sănătate Publică și din acest motiv nu era relevant ca aceste persoane să se regăsească în platformă de programare, având în vedere că nu se deplasează la un centru de vaccinare”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Tot în această categorie sunt incluse persoanele care sunt în acest moment în curs de hemodializă intermitentă. Aceste persoane se pot adresa centrelor de vaccinare din centrele de dializă, unde după dializă primesc cu prioritate vaccinul, fără programare în platformă.

Tot la excepții intră persoanele nedeplasabile de la domiciliu, aparținătorii sau îngrijitorii acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel