EXCLUSIV  Vâlcu dezleagă misterul cu anticorpii și vaccinul Covid-19

vaccin Covid-19 și anticorpii
vaccin Covid-19 și anticorpii

Unele persoane care au avut coronavirus se întreabă dacă mai au anticorpi pentru a decide dacă se vaccinează anti-Covid-19. Problema nu este despre asta! Jurnalistul Val Vâlcu a explicat că dilema cu ”am sau nu anticorpi” se tranșează în două secunde.

”Cel care a zăcut de la Covid-19 și l-au luat cu targa, care are plămânii făcuți praf, este primul la vaccinare când îi vine rândul. Cel care nu a avut nimic, să stea și să se vaccineze când o vrea. Ce atâta discuție?! Stau unii și se gândesc dacă mai au anticorpi...

Testul de anticorpi este scump. Dacă ai bani, fă-ți alte analize! Fă-ți analize de colon sau alte analize importante! Vaccinurile sunt bune, sunt sigure. Când se fac aceste acțiuni pentru sănătatea publică, atunci când se vaccinează întreaga populație, nu mai stai să faci teste de anticorpi. De când se fac vaccinuri, nu i-au crescut nimănui coarne.

Părerea mea este că persoanelor care își caută anticorpii le este frică de injecții. Dacă atâta de temi de o înțepătură și îți verifici anticorpii din două în două luni... ce să mai zicem? Experiența omenirii cu vaccinarea, de până acum, a fost bună. Fiecare generație a trăit mai mult decât generația precedentă. Variola este primul virus care a dispărut prin vaccinare. Ne prostim singuri! Atâtea discuții inutile! Omenirea, în loc să progreseze, se întoarce în 1800. Zic unii că vor doar natural. Păi vaccinul este natural. Îți face anticorpii tăi, nu îți aduce anticorpi de sinteză. Este cea mai naturală metodă.

Celor care se tem de vaccin nu le este teamă și când trec pe un pod? Că nu știm cum a făcut inginerul calcule de rezistență. Când bagi ștecherul în priză, nu îți e teamă că va exploda televizorul? Și o să te omoare? Te bazezi doar pe ce au testat cei care au făcut televizoarele? Nu mai vrei să afli informații suplimentare? Când îți bagi un kilogram de silicon și acid hialuronic, nu întrebi de riscuri? Nu întrebi dacă nu cumva îți otrăvești nervii?”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel