Val Vâlcu: Ministerul Sănătății e Ministerul PLUS

Facebook Ioana Mihaila
Facebook Ioana Mihaila

Îngrijorările cu privire la direcțiile pe care Ministerul Sănătății le va aborda, soarta programului de vaccinare și modul în care elevii vor merge fizic la școală au fost analizate de jurnalistul Val Vâlcu.

Jurnalistul Val Vâlcu a fost invitat la Antena 3 și și-a exprimat îngrijorarea față de problemele din sistemul de sănătate:

„Discutăm în cheie politică și aș spune că Vlad Voiculescu a fost demis pentru un motiv greșit. El trebuia să fie demis pentru că nu a reușit să introducă testele rapide în școli, trebuia să fie demis pentru ritmul lent al testărilor. A fost demis pentru că l-a sâcâit pe premier, ceea ce reprezintă un motiv corect. De asemenea, vorbim de această frânare a vaccinării. De când a venit, nu a făcut decât să inducă neîncredere în procesul de vaccinare. Nu a făcut nimic ca să-l stimuleze, să convingă oamenii, să discute. Pe pagina de Facebook, unde dânsul comunica, erau niște prostii, vorbea de concerte.

Nu a luat nicio măsură activă pentru a crește numărul persoanelor vaccinate, pentru a crește numărul testărilor. Or așa cum spunea Cezar Irimia de la Asociația Bolnavilor de Cancer (vezi AICI), se teme de noua conducere a Ministerului Sănătății pentru că doamna ministru a spus că va continua politicile lui Vlad Voiculescu, Doamne ferește!“ a precizat jurnalistul Val Vâlcu.

Ministerul Sănătății este Ministerul PLUS

„În Europa vedem experimente, vedem dacă sub rezerva testării și vaccinării se poate merge la evenimente culturale, pentru că traversăm un deșert cultural și, în special, ar trebui rezolvată problema școlii. Se apropie Evaluarea Națională, Bacalaureatul, sunt copii care nu au mers decât 2-3 zile la școală. În acest sens nu s-a luat nicio măsură din partea Ministerului Sănătății, care este responsabil, și văd că nimeni nu vorbește. Vor să schimbe directorii de DSP-uri, foarte bine, schimbați-i, dar, pe lângă asta, eu aș vrea să văd teste rapide în școli și ceva mai multă deschidere pentru vaccinare. Știm că domnului Cioloș nu-i place vaccinarea, ministerul din mini-Guvernul USR-PLUS este Ministerul PLUS, aș putea să mă gândesc și la treaba asta“, a conchis jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel