EXCLUSIV  Apel pentru tinerii imbecili: Nu ți se cere să lupți la Verdun ca-n 1916, ci să ții o cârpă peste bot și nas în același timp!

Val Vâlcu a transmis un mesaj tranșant după ce, într-un hipermarket, a constatat că sunt foarte mulți tineri nepăsători în această pandemie, care nu poartă mască sau o poartă la gât și care nu respectă niciun fel de distanțare fizică! 

”Fiecare tânăr suficient de imbecil să creadă despre el că e indestructibil și ”mă p*ș pe măștile voastre” își prelungește lui agonia, lui, care are credit la casă, sau la mașină cu fiecare zi care trece. Orice decidem: o dăm dr*cu de pandemie, care moare, moare, care scapă, scapă și atunci nu mai cumperi 400 de ventilatoare, sute de PCR-uri etc! Ori, dacă luăm măsuri, s-o facem în așa fel încât să terminăm odată. Noi tot o lungim, descântăm pandemia. Exact cum face românul, nu duce un lucru până la capăt! Ori, cum se spune, ne băgăm piciorul în ea de pandemie și o sacrificăm pe mămica și pe bunica și, dacă mai moare câte un tânăr, asta e, ori, dacă facem efortul ăsta, dacă am omorât economia, am intrat în criză, cu cea mai mare scădere din UE, hai mă, frate, s-o respectăm, să ne punem o cârpă peste bot când ieșim din casă! Nu ți se cere să lupți la Verdun ca-n 1916, nu ți se cere decât atât efort: să ții o cârpă peste bot și nas în același timp, e greu de înțeles că trebuie apărat și nasul... Ăsta e marele efort, să dai 3 lei pe zi să te protejezi și să oprești chestia asta, să putem să ne întoarcem la muncă. Sigur, majoritatea celor  tineri scapă cu viață din întâlnirea cu COVID 19. Dar asta nu înseamnă că sunt imuni și că nu vor suferi îngrozitor din cauza gripei cu coronavirus. Va fi o experiență cum n-au mai trăit în viața lor confortabilă, pamperizată, până acum. Pe de altă parte, prelungirea crizei medicale în România va prelungi tot mai mult criza economică. Iar, din experiența crizei 2009-2011, se vede că tinerii au fost cel mai afectați de dezastrul economic”, este mesajul tranșant al lui Val Vâlcu. 

*Articolul prezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel