EXCLUSIV  Val de atacuri la adresa OMS în pandemie. Rafila aduce aminte de 2009. Subiect neglijat! VIDEO

Prof. Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a luat apărarea organizaţiei după valul de critici la care a fost supusă şi spune că, deşi s-au făcut greşeli, OMS are acces la cei mai buni experţi în această criză globală. 

"Vedeţi, totul e în funcţie de ce se întâmplă. În 2009, pentru că pandemia de H1N1 nu a produs probleme, s-a spus că OMS a hipereacţionat. Acum, că pandemia pune probleme tuturor ţărilor, i se spune că nu a reacţionat suficient. Este mereu o componentă subiectivă care nu trebuie neglijată când discuţi.

Pe vremea aia, era acuzată că a promovat interesele producătorilor de vaccinuri gripale, acum că nu a lansat un semnal de alarmă la timp. Probabil, OMS ar fi trebuit să fie mai categorică în ianuarie. Au fost nişte bâlbâieli ale directorului general, atunci, iar lucrurile astea au creat un climat de nesiguranţă. Sunt convins că OMS are cei mai buni experţi, care au avertizat asupra gravităţii bolii.", a declarat Alexandru Rafila în exclusivitate pentru DC NEWS.  

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel