Vaccinul Oxford mai durează. Andrew Pollard: Slabe șanse să fie posibil

Vaccinul anti-COVID-19, dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca, nu ar urma să fie gata până la finalul anului 2020. 

”Cred că sunt slabe șanse să fie posibil, dar pur și simplu nu știu”. Așa răspunde prof. Andrew Pollard, director al Oxford Vaccine Group, despre posibilitatea ca vaccinul anti-COVID să fie gata până de Crăciun. 

Pollard a spus că e foarte dificil să răspundă la această întrebare. Echipa de la Oxford, care dezvoltă vaccinul alături de compania farmaceutică AstraZeneca, transmite că încă nu a analizat niciun rezultat pentru a ști dacă vaccinul va funcționa și va proteja oamenii în fața acestui virus sau dacă va preveni îmbolnăvirea gravă. 

”Sunt optimist că vom putea ajunge în acel punct înainte de sfârșitul acestui an, pentru a putea face o analiză” a spus el, arată presa internațională.

Abia după această analiză datele vor fi prezentele autoritățiilor de reglementare, asta dacă rezultatele vor fi cele așteptate, ca apoi să fie luate deciziile politice despre cine va primi vaccinul și cum va fi implementat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel