Vaccinul anti-COVID, livrat în cutii de PIZZA. Spitalul Județean din Slobozia, REACȚIE

Spitalul Județean de Urgență din Slobozia a reacționat în urma imaginilor în care se observă cum vaccinul anti-COVID-19 a fost livrat în cutii de pizza. 

Vaccinul împotriva COVID-19 a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia ambalat în cutii de pizza, arată presa locală independentonline.ro, care a publicat și fotografii cu cutiile în care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea că scrie "pizza".

Reacția Spitalului Județean de Urgență Slobozia

"Spitalul Județean de Urgență Slobozia a luat notă de imaginile apărute în presă în care dozele de vaccin împotriva COVID-19 sunt ambalate în cutii de pizza. Dorim să menționăm că spitalul se delimitează ferm de modul de ambalare, fiind doar un beneficiar, logistica și transportul fiind asigurate de terțe instituții. Vaccinurile au fost livrate în respectivele cutii, la rândul lor aflându-se în cutii frigorifice profesionale.

Vaccinurile au fost trimise în acest mod de la București, fiind date în primire, astfel, la Spitalul Slobozia. Instituția noastră nu a fost în niciun mod implicată în logistica transferului. Astăzi a fost demarată Campania de Vaccinare în Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinându-se 50 de cadre medicale, fără a se înregistra niciun efect advers până la momentul trimiterii acestui comunicat", a transmis Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel